Select Page

video producties

Van korte social media series over een product of dienst tot een bedrijfsfilm in documentaire format. Samen gaan we op zoek naar de perfecte vorm om jouw verhaal, of dat van jouw organisatie, naar buiten te brengen.

Ik adviseer je over vorm vanuit mijn visuele blik en ga altijd uit van een storyboard dat ik met je deel voor ik aan de slag ga met alles regelen. Vanuit mijn corporate ervaring adviseer ik ook over de inhoud, als ik het begrijp, begrijpt jouw doelgroep het helemaal.

coaching

We werken steeds meer vanuit huis en online. Je boodschap vertellen en overbrengen leunt meer en meer op zoom, google hangouts en teams sessies.

Ik coach jou om jezelf in een online gesprek goed te positioneren. Vanuit mijn brede regie ervaring heb ik ongelooflijk veel mensen gecoacht om voor de camera een pakkend en sluitend verhaal te vertellen.

Pragmatische ondersteuning voor ZZP’er, sales afdeling of organisatie breed. Coaching kan gewoon op afstand en per uur. Wel zo relaxed.

animatie

Ik help complexe vraagstukken plat slaan door met behulp van voor zich sprekende grafische illustraties, animaties te creeren.

Ook cijfers levend maken door deze in context te plaatsen, dit maken levende infographics die een kijker meeneemt en inzicht geeft.

Logo animaties geven een extra dimensie aan jouw merkbeleving. Ze helpen je om op social media het gevoel achter jouw merk te vertalen zodat jouw doelgroep extra geprikkeld wordt.

‘royal ballet’, exclusief online te zien op 27 en 30 april.

voor meer informatie kijk op tweekoppig.nl

laat je inspireren

Meer zien? Check mijn youtube kanaal.

Enkele reacties van mijn opdrachtgevers

BENG, twee potentiële opdrachtgevers waar offertes naar uit staan hebben de post geliked. Binnen een uur. Ik hoef ze niet te spammen en ze kunnen zelf bepalen of ze mensen met haast zijn of de tijd nemen. Ik ben trots!

Tieme Haddeman

Partner, Urban Deltas

Takis is een fijne regisseur met kennis van zaken. Hij is flexibel, relaxed, prettig om mee te werken en niet onbelangrijk… het eindresultaat, de film is van hoge kwaliteit.

Fook Hali

Verhalenmaker, Alles is gezondheid

Ik heb met Takis filmpjes gemaakt over mijn werk als gedeputeerde. Zijn creatieve achtergrond komt goed door. Hij ziet het verhaal voor zich. Dat maakt dat hij in een kort filmpje een krachtig beeld neer kan zetten.

Jeannette Baljeu

Gedeputeerde Zuid-Holland, VVD

Zo!!!! Fantastisch. Ik word er gewoon emotioneel van
Wat ontzettend goed weergegeven!! En wat zijn we met een top project bezig!! Takis echt top!! We zijn ook trots op jou🤗

Marjon Santema

Bestuurslid, Dutch Dental Care

Ik hoor graag wat jij te vertellen hebt, neem contact met mij op via email of gebruik de whatsapp knop. Ik weet zeker dat ik je kan helpen je verhaal kracht bij te zetten.